Verven en behang

Heeft jouw interieur een nieuwe laag verf of behang nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij brengen kleur op jouw muren, zowel binnen als buiten. Om kwaliteit te kunnen garanderen maken wij al meer dan 35 jaar gebruik van BOSS Paints, een Belgische verffabrikant waar kwaliteit al meer dan 60 jaar centraal staat. Daarnaast bieden wij in onze behangshop een zéér uitgebreid aanbod aan de nieuwste behangpapieren.

Hedendaagse verf

De laatste jaren heeft verf een hele evolutie doorstaan. Dankzij een hedendaagse verf kan je de muren en het plafond in 2 lagen afwerken en dit met een hoger rendement, dekkracht en betere ‘vloei’. Uiteraard heb je de keuze uit de laatste nieuwe trendkleuren.

Verf mengen

Bij ons kan je jouw favoriete verven laten mengen en dat terwijl je wacht. Chris en Ludo staan ook altijd klaar om je zowel technisch advies als kleuradvies te geven.

Design en behangpapier

Verdient jouw muur ook een nieuw motiefje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door je accentmuur een ander behang te geven, ga je op een eenvoudige en snelle manier je hele interieur een andere sfeer geven. In onze behangshop bieden wij een uitgebreid aanbod aan de nieuwste behangpapieren.

Ontdek de trendspecial kleuren van 2021

Circle of Life is een royale collectie van 40 zachte, toegankelijke kleuren. Ze zijn allen onderling met elkaar te combineren en vertellen zo telkens een eigen, uniek en persoonlijk verhaal. De kleuren zijn geïnspireerd op hoop, rust, natuurlijke schoonheid, warmte en harmonie.

Via onderstaande link blader je eenvoudig en snel door de allernieuwste trendkleuren van 2021.

Ontdekde trendkleuren van 2021

Trendkleuren 2021 Boss

Door te klikken op de afbeeldingen hiernaast kan je de trendkleuren van 2021 van dichtbij bekijken.

Boss Paints zet jouw wereld in de verf

Het Belgische verfmerk Boss Paints is sterk in prijs-kwaliteit en kleurechtheid. De verfkleur die je wenst wordt à la minuut gemengd. Heb je de juiste verfmaterialen nodig? Daar helpen wij graag mee!

Meer lezen

Kindercollectie DOODLEEDO

Casamance collecties

Ontdek en laat je inspireren door de collecties van Casamance!

Ben je benieuwd naar onze hedendaagse verf en behangpapieren?